Assessoria a Tarragona

Assessoria a Tarragona

Els emprenedors fem girar el món. Som el teixit de la nostra societat i la nostra economia. Amb franquesa, ningú sap realment el que és administrar un negoci fins que l’ha fet.

Per això ens agrada especialment treballar amb altres emprenedors de petites empreses que han perseguit les seves passions i han fet realitat els seus somnis.

Tot per a l’autònom

Ens encarreguem que compleixis totes les teves obligacions. Ens encarreguem que compleixis amb totes les teves obligacions: Comptabilitat, impostos i fiscalitat.

Experts en economia social

Coneixem l´economia social i proporcionem eines per a les entitats que desenvolupen la seva activitat en aquest àmbit. T’acompanyem en tot el procés per constituir la teva empresa sota la fórmula cooperativa.

Constitució i assessorament a empreses

Realitzem els tràmits de constitució de qualsevol forma jurídica per la qual optis i després et proporcionem l’assessorament i la cobertura necessària per complir totes les obligacions.

Serveis

T’oferim una cobertura completa de la gestió, obligacions legals, formals, fiscals, comptables i laborals de tota mena d’entitats. Fàcil. I a més:

  • Comprovacions davant de l’Agència Tributària
  • Inspecció Hisenda
  • Inspecció treball
  • Recursos davant de l’Agència tributària
error: Content is protected !!
Skip to content
logo-mitma-nextgeneration